„Nokia“ ruošia „Android“ telefoną

Nors oficialiai „Nokia“ visada buvo nusiteikusi prieš „Google Android“ ir dabar daugiausiai naudoja „Windows Phone“ operacinę sistemą, pasklido gandas, kad visgi „Nokia“ nusprendė gaminti pigų „Android“ varomą įrenginį. Manoma, kad jau kuris laikas kompanija ne tik bandė „Android“, bet ir jau turi sukūrusi specialią versiją pritaikytą pigiems savo telefonams.

Jeigu bus išleistas, šis telefonas turėtų gauti „Nomandy“ vardą. Šį telefoną „Nokia“ norėtų pardavinėti besivystančiose rinkose, tokiose kaip Kinija ar Indija, kur dabar pardavinėjami „Asha“ telefonai . „Nomandy“  dėka, kompanija tikisi suvilioti jaunus pirkėjus, kuriems labai svarbu naudotis populiariausiomis programėlėmis, ką mums ir siūlo „Android“.

Kita medalio pusė ta, kad šis telefonas gali ir neišvysti dienos šviesos, dėl to jok „Nokia“ 2014m. pirmąjį ketvirtį perima „Microsoft“, o jie tikrai nenusipirko kompanijos tam, kad pardavinėtų įrenginius su konkurentų operacinę sistema. Tad net šiam telefonui išvydus dienos šviesą, tikėtina, kad tai bus ir paskutinis „Android“ telefonas iš „Nokia“.

5 Komentarai

  1. Heloxx parašė:

    senai laikas!

  2. Santechnikas parašė:

    Dabar tai jau tikrai mirtis nokiai pareina.Po nokios mirties android eile 😀

  3. zirnis parašė:

    butu juoko jeigu Nokia pakurtu nelaginanti ir nekimbanti android telefona 😀 vien jeigu padarytu nustatymus su kuriais galetum isjungti visoki google prikista mesla, kurio nei pats kada naudoji, nei istrinti gali, bet backgrounde jis vistiek sukasi..

  4. ironvolf parašė:

    Nusirootink telefoną ir tada trinkis pats viską su tam tikrom programom. Nėra ko verkt, nes ir kitose OS yra ne viskas trinama.

  5. Explas parašė:

    Jei kuria pigu telefona, tai ir lagins ir gero vardo tikrai netures, nors ir naudos ANDROID, prastas mastymas, geriau windows phone darytu pigius telefonus, vistiek su jais nekazka nuveikt gali..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.