„Nvidia GeForce GTX Titan X“ specifikacijos

 Jei tikėtume „Videocardz“ tinklapiu pagaliau yra žinomos galutinės „GeForce GTX Titan X“ specifikacijos, kurios atitinka tas kurias neoficiali siūlė įvairiausi šaltiniai. Pasak to pačio šaltinio, jau antradienį išvysime ir nepriklausomas apžvalgas, kuriose galėsime pilnai įvertinti GTX Titan X.

Kaip ir spekuliuota „GeForce GTX Titan X“ turės 3072 „CUDA“ branduolius, kurie veiks  1002 MHz dažniu, o Boost režime iki 1089 MHz. „GM200“ lustas bus padalintas į 6 grafikos apdorojimo klasterius(GPCs) , o kiekviename patalpinti 4 SMMs. Atminties kontroleris sudarytas iš šešių 64 bit pločio atminties kontrolerių, taip iš viso gaunamas 384 bit pralaidumas. 12 GB atminties veiks 7 GHz efektyviu dažniu ir bus išgaunamas 336 GB/S duomenų pralaidumas. Grafikos procesorius turės net 192 tekstūrų apdorojimo vienetų ir 96 ROPs. Trumpai tariant GTX Titan X yra pusantros GTX 980. „Nvidia“ šį monstrą sugebėjo sutalpinti į 250 W TDP reitingą.

Pasak „Videocardz“ GTX Titan X spartinsis labai lengvai, ir nesunkiai pasieks 1200 MHz(1280 MHz Boost) branduolio ir 8 GHz efektyvų atminties dažnį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.