Oficialiai pristatytas naujo dizaino „LG G4“

Vakar kompanija „LG“ pristatė savo naujos kartos flagmaną – „G4“. Apie ilgai lauktą išmanųjį  telefoną buvo pranešta per tam skirtą renginį, kuris tuo pačiu metu vyko Londone ir Niujorke.

Pristatymo metu „LG“ daugiausia dėmesio skyrė trims sritims – dizainui, ekranui ir kamerai. Natūralios odos galinis dangtelis, kurio nuotraukos pasirodė dar prieš oficialų pristatymą, yra kertinis stiliaus elementas. „LG“ didžiuojasi  panaudoję augalinio rauginimo odą, kuri yra vertinama prabangios odos rinkoje, ir tik 10% odos gaminių yra apdorojami šiuo būdu.

Ne visi „G4“ modeliai turės odinį dangtelį – nuimamas plastikinis dangtelis bus prieinamas ir dekoratyvaus dizaino keraminės baltos ar metalo pilkos spalvų. Kiekvienas dangtelis yra nežymiai išlenktas. Kompanija teigia, kad švelnus išlenkimas duoda patogesnį sukibimą su ranka ir 20% padidina tvirtumą.

„LG G4“ turi 5,5 colio QHD rezoliucijos ekraną. „LG“ pasirinko Quantum LCD plokštę, kuri suteikia išskirtinį spalvų tikslumą. Kompanija nurodo, kad naujasis ekranas pasižymi 20% platesniu spalvų atkūrimu, 25% pagerėjusiu ryškumu ir 50% aukštesniu kontrastu lyginant su „G3“.

Naujasis flagmanas varomas „Qualcomm Snapdragon 808“ 64-bit mikroschemų rinkinio su šešių branduolių procesoriumi (dviejų branduolių Cortex-A57 ir keturių branduolių Cortex-A53). „LG“ teigia, kad bendradarbiaujant su „Qualcomm“ pasiekė aukštesnį rezultatą nei „Exynos 7420“ kasdienėse operacijose. Taip pat telefone sumontuota 3 GB operatyviosios ir 32 GB vidinės atminties kartu su galimybe praplėsti atmintį microSD pagalba.

Išmanųjį telefoną varo „Android 5.1 Lollipop“ versija su naujausia kompanijos „UX 4.0“ vartotojo sąsaja.

„G4“ kamera įtaisyta galinės dalies centre ir yra verta visų jai priskirtų nuopelnų. Ji turi 16 MP jutiklį su 1/2.6 colio įstrižaine, kuris įtaisytas už ryškaus f1,8 objektyvo. Ta reiškia, kad per jį patenka 11% daugiau šviesos nei f1,9 objektyve, kurį turi „Samsung Galaxy S6“. Taip pat „G4“ turi optinį vaizdo stabilizavimą, kuris veikia trimis ašimis (ne taip, kaip dviejų ašių „G3“ vaizdo stabilizavimas). Be to, optinio vaizdo stabilizavimo sistema  dabar pajėgi kompensuoti judesius diapazone iki dviejų laipsnių, lyginant su pirmtako vienu laipsniu.

Išmanioji kameros programėlė siūlo pažangias funkcijas, įskaitant aukštus  optinio vaizdo stabilizavimo parametrus, tiesioginę histogramą, rankinius užrakto greičio nustatymus bei galimybę įrašyti nuotraukas RAW formatu. „G4“ galima daryti panoramines nuotraukas iki didžiulio 104 MP formato,  kai „Galaxy S6“ apriboja jį iki 60 MP. Pagrindinę kamerą papildo 8 MP priekinė kamera – abi jos pajėgios daryti 2160 p video įrašus.

„LG G4“ komplektacijoje rasite bevielio krovimo funkciją, bet reikės atskirai įsigyti tam skirtą galinį dangtelį. Priešingu atveju 3,000 mAh akumuliatorių krausite 1,8 A įkrovikliu. Vartotojai turėtų nudžiugti sužinoję, kad akumuliatorių esant reikalui galės pasikeisti patys.

„G4“ nuo rytojaus jau pasirodys Korėjos rinkoje, likęs pasaulis dar turės truputį palaukti. Nuo šiandien Jungtinėje karalystėje jau galima daryti išankstinius užsakymus, šiuo metu galima rinktis iš trijų spalvinių variantų- du standartiniai metalo pilkos ir auksinės spalvos modeliai kainuoja 499.87£, jei norėsite juodos odos varianto teks pakloti 529.87£. Kainos skirtumas tik 30 svarų sterlingų, kuo vartotojai labai džiaugiasi. Tikimasi, kad „LG G4“ odiniu galiniu dangteliu bus gaminamas masiškai ir jo nereikės medžioti.

2 Komentarai

  1. crooked parašė:

    ciupinejau g4, galiu drasiai teigti kad surinkimo kokybe pakilo 100% nuo g3, g3 jautesi toks "plasmasinis", g4 jau tikrai rankoje kaip premium produktas, apie ekrana isvis nera ka rasyti, tikra fiesta akims

  2. IFeelYou parašė:

    Nu ką, laukiam PETA aktyvistų išpuolių 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.