Pasigirdo gandai apie „Sony Xperia Z4“ specifikacijas ir „Xperia Z3X“

Žinoma, nuo „Xperia Z3“ išleidimo praėjo dar nedaug laiko, tačiau „Sony“ jau dirba prie jo įpėdinio. Nutekėjo informacija apie būsimąjį „Xperia Z4“.

Šią informaciją paskleidė tas pats asmuo, kuris pirmasis nutekino informaciją apie „Xperia Z3 Tablet Compact“. Tad internautai nori tikėti šiais duomenimis, bet tai nereiškia, kad reikia tikėti jais 100 procentų.

Pirmiausia šis šaltinis teigia, kad „Xperia Z3X“ iš tiesų neegzistuoja. Šis išmanusis telefonas buvo aptarinėjamas šio mėnesio pradžioje. Jei „Z3X“ nėra realus, tada  duomenys buvo netikri, arba šis telefonas buvo tiesiog kažkoks prototipas, kuris rinkoje nepasirodys. Įdomu tai, kad „X3Z“ modeliui buvo priskiriama daugelis specifikacijų, kurios, pasak gando, priklauso „Z4“.

Taigi, „Z4“ turėtų turėti 5,5 colių liečiamą QHD (2,560×1,440) rezoliucijos ekraną ir naują išlenktą galinės kameros jutiklį, kuris bus 20,7MP, kaip ir pirmtakuose.

Telefoną varys 64-bit „Qualcomm Snapdragon 810 SoC“ su 2,8GHz aštuonių branduolių procesoriumi (turinčiu keturis „Cortex-A57“ ir keturis „Cortex-A53“). Operatyvinė atmintis padidės iki 4GB, o minimali vidinė atmintis bus 32GB (dvigubai daugiau, nei baziniame „Z3“ modelyje).

„Xperia Z4“ išvaizda bus labai panaši į jo pirmtako – vis dar toks pat „Omnibalance“ dizainas, kuris orientuotas į balansą ir simetriją.

Įdomu tai, kad „Sony“ teigia nebeleisiantys naujų flagmanų kas pusę metų pradedant „Xperia Z4“. Iki šiol tai buvo vienintelė bendrovė per metus pristatanti du flagmanus – pavyzdžiui, 2014 metais tai buvo „Z2“ ir „Z3“. Bet, pasak gandų, 2015 metais po „Z4“ modelio „Z5“ nepasirodys.

„Xperia Z4“ turėtų būti pristatytas kitų metų kovo mėnesį, tikriausiai „Mobile World Congress“ renginio metu.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.