Pasirodė gandai apie „Samsung“ A7, A5 ir A3

Pastarąją savaitę nutekėjo informacija apie tris naujus „Samsung“ išmaniuosius telefonus. Jie slepiasi po SM-A300, SM-A500 ir SM-A700 pavadinimais ir tikriausiai atitiks „Galaxy A3“, „Galaxy A5“ (nuotraukoje) ir „Galaxy A7“.

Dabar pasirodė ir gandai apie jų kainas, kartu su įdomiomis naujienomis apie „A7“. Pasirodo, būtent šis modelis bus prieinamas tik kai kuriose konkrečiose šalyse, o ne taip palčiai kaip likę du.

Iš jo modelio pavadinimo galima numanyti, kad jis turės geriausias specifikacijas šiame trejetuke, taigi toks „Samsung“ sprendimas atrodo keistas. Gali būti, kad kompanija nesitiki labai didelių šio modelio pardavimo visame pasaulyje. Arba galima manyti priešingai – bijoma, kad „A7“ stipriai sumažins „Galaxy Alpha“ pirkimą.

Bet kokiu atveju, „Galaxy A7“ turėtų kainuoti 450-500$. „Galaxy A5“ bus įkainotas 400-450$, tuo tarpu „Galaxy A3“ bus pigiausias – 350-400$.

Visi trys „Galaxy A“ modeliai turės integruotą LTE ryšį ir oficialiai turėtų būti pristatyti iki šio mėnesio pabaigos. Jų dizainas bus panašus į „Galaxy Alpha“ aukščiausios kokybės išvaizdą, tačiau dar neaišku, ar užbaigimui bus naudojamas metalas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.