Pirmasis dvigubos „Radeon Hawaii“ eskizas

Dvigubo AMD monstro, žinomam kodiniu pavadinimu „Vesuvius“, išsiveržimui turint įvykti balandžio 8 dieną, gauname progą išvysti pirmąjį vaizdo plokštės eskizą. Tiesa, jis parodo tik bendrą vaizdą, kaip atrodys vaizdo plokštės išorė.

Jau senokai užkulisiuose kalbant, kad R9 295 (X2) gali gauti hibridinę aušinimo sistemą, o šiandien įtraukus labai realų faktą, jog vaizdo plokštės TDP sieks ~500 W, galime daryti prielaidą, kad schematinio brėžinio centre stovės AIO sistemos vandens blokas. Žinoma, tai tėra tik internautų spėjimas, tačiau naujoji AMD vaizdo plokštė turi puikias galimybes tapti pirmuoju 500 W TDP kūriniu, kuriam prireiks bent hibridinės aušinimo sistemos.

„Radeon R9 295 (X2)“ pabandys kibti į atlapus „GeForce GTX Titan-Z“ ir nors pusę lūpų kalbama, kad AMD produktas ir gali pilnai nepasivyti „nVidia“ galiūno, tikimąsi, kad kertiniu faktoriu taps mažesnė kaina. Nesitikima, kad R9 295 (X2) kainuos visu 1000 JAV dolerių pigiau (Titan-Z oficiali kaina 3000 USD), tačiau net ir 500 USD bei faktas, kad AMD tebedominuoja kasimo šachtose, gali paversti naująją R9 pirmu pasirinkimu tarp pačių didžiausių entuziastų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.