„Plextor M6 Pro“ palaikys technologiją „PlexTurbo“

SSD kaupiklių gamyba užsiimanti „Plextor“ „Computex 2014“ parodoje planuoja pademonstruoti aukštos klasės M6 Pro šeimą, kuri nubrėš naujus patikimumo, stabilumo ir greičio standartus.

6 Gbps pralaidą išvystančia SATA III sąsają naudojantis M6 Pro ne tik gaus elektros sąnaudas mažinantį DEVSLP režimą, bet ir pasižymės aukštesnio lygio stabilumu, kurį apibrėš verslo lygio „Zero Error“ standartas. Jį gauna tik itin griežtas ir net 1008 valandas trunkančias patikrinimo sąlygas išgyvenę „Plextor“ SSD kaupikliai (anksčiau patikrinimas trukdavo dvigubai trumpiau – 500 valandų).

„Plextor M6 Pro“ taip pat palaikys technologiją „PlexTurbo“. Tai yra programinio spartinimo sprendimas, kartu apjungiantis sistemos operatyviąją atmintį, SSD DRAM atmintį ir SSD NAND celes. Teigiama, kad „PlexTurbo“ turėtų ne tik padidinti spartą realaus naudojimosi užduotyse, prailginti NAND atminties tarnavimo laiką, bet ir apsaugoti nuo duomenų praradimo.

Nors „Computex 2014“ parodoje „Plextor“ ketina pademonstruoti ir atskirą M.2 SATA SSD kaupiklių šeimą, „PlexTurbo“ bus išskirtinė M6 Pro savybė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.