Pristatytas naujasis 5,2″ QHD ekraną turintis „HTC One M9+“

Dar nuo MWC 2015 inovacijų parodos „HTC“ skendo ganduose ir prastai saugomose paslaptyse apie „One M9+“ ir papildomas dvi „One E9“ versijas. Vakar Pekine spaudos konferencijoje oficialiai pristatytas „One M9+“.

„One M9+“ turi 5,2 colio QHD (1440 x 2560 pikselių) ekraną ir yra varomas „Android 5.0 Lollipop“ kartu su „HTC Sense 7“ programinės įrangos paketu. Telefone sumontuota 32 GB vidinės atminties, jis turi 20 MP f/2,2 diafragmos pagrindinę kamerą su papildomu lęšiu. Asmenukių entuziastams šis modelis siūlo „UltraPixel“ priekinę kamerą.  

Vienas pagrindinių šio išmaniojo telefono akcentų – 2,2 GHz „MediaTek MT6795T“ mikroschemų rinkinys, ginkluotas aštuonių branduolių procesoriumi ir 3 GB operatyviosios atmintimi.

Priekyje abipus „namų“ mygtuko su integruotu pirštų antspaudų jutikliu (pritaikytu Kinijos „AliPay“ mokėjimo sistemai) yra sumontuoti „HTC“ BoomSound garsiakalbiai su Dolby Surround garso palaikymu. Kol kas neaišku, ar „One M9+“ už Kinijos ribų bus parduodam su pirštų antspaudų sensoriumi.

„One M9+“ turi 2840 mAh akumuliatorių. Šio modelio „HTC“ bus galima įsigyti trijų spalvų – metalo pilką, gintaro auksinį ir sidabriškai auksinį.  

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.