„Radeon Software Crimson“ tvarkyklės turi ventiliatorių valdymo klaidą (Atnaujinta)

AMD pranešė, kad kai kurie vartotojai naudojantys „Radeon Software Crimson“ tvarkykles gali susidurti su ventiliatoriaus automatinio valdymo problemomis. Šios problemos yra sprendžiamos, o pataisymas turi pasirodyti jau pirmadienį, t.y. šiandien.

Kai kurie susiinstaliavę „Radeon Software Crimson“ tvarkykles pastebėjo, kad ventiliatoriaus valdymas nebeveikė taip kaip turėtų ir ventiliatoriai visada sukosi 20 % pajėgumo ar silpniau priklausomai nuo temperatūros. Ši problema paveikė tik kai kurias vaizdo plokštes nuo HD 7000 iki R9 300 serijos. Kadangi vaizdo plokštės savyje turi įvairiausius saugumo mechanizmus mažai tikėtina, kad ši klaida sugadins jūsų grafikos adapterį. Bet jei jūsų vaizdo plokštė paveikta ir bandysite žaisti ji stipriai mažins dažnius pakilus temperatūrai ar net išsijungs vengdama kritinių temperatūrų kurios gali pakenkti, todėl turintiems AMD vaizdo plokštę rekomenduotume žvilgtelti į ventiliatoriaus veikimą žaidžiant, o pasirodžius pataisymui būtinai jį susiinstaliuoti.

Atnaujinta:

AMD jau išleido tvarkyklių pataisymą, jį galite surasti čia.

5 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Pas mane keistai užstringa ant 50% po restarto..

  2. aiwaris parašė:

    na bent jau pas mane tai no problem su tom apsukom nes kai zaidziu beveik visada laikau ijunges msi afterburner na o jis rodo gi visa reikiama info jai ka vga senute 7970Ghz.

  3. daimonass parašė:

    Pas mane irgi su 290x taip pat viskas gerai

  4. Katonas parašė:

    Jau išleistas atnaujinimas, kadangi aš nejaučiu jokių nesklandumų tai tikriausiai nesisiųsiu 🙂

  5. aiwaris parašė:

    as tai atsinaujinsiu nes pas mane dingo AMD Overdrive skiltis bet vistiek no problem su apsukomis:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.