Ruošiamas „LG G3 Beat“ – „G3 mini“, turintis 5″ ekraną

Žodžio „mini“ apibrėžimas mobiliųjų telefonų pasaulyje nuolat kinta. Kad ir „LG G3 Beat“ (arba „G3 mini“), kurio nuotraukos ką tik buvo nutekintos šis mini“ modelis, turės 5 colių ekraną. Lyginant su kitais mobiliaisiais telefonais, „Nexus 5“ ekranas yra 4,95″, „Moto X“ – 4,7″. Dar prieš metus mobiliųjų telefonų rinkoje 5 colių dydžio ekraną turėjo nebent flagmano modeliai.

Vizualiai „Beat“ modelis atrodo šiek tiek susitraukęs „LG G3“ variantas, ir nors jis turi „mini“ pravardę, tai nesakytina apie jo specifikacijas. „G3 Beat“ turi 2GB RAM, 16 GB vidinės atminties kartu su microSD kortelės jungtimi, keturių branduolių 1,2GHz procesorių, 8MP kamerą su nauja lazerinio fokusavimo sistema, palaiko 4G LTE, komplektuojamas kartu su 2500mAh akumuliatoriumi ir turi Android 4.4.2. operacinę sistemą.

„G3 Beat/mini“ iš tiesų yra „lengvesnė“ „G3“ versija. Jis puse colio mažesnis, ekranas žymiai kuklesnis ir palaiko tik 1280×720 pikselių rezoliuciją („G3" – 2560 x 1440), nors naudoja tą pačią IPS LCD technologiją.

„G3 Beat“ turėtų įvertintas apie 2500 juanių, kas išvertus į dolerius būtų truputį daugiau nei 400 perkant telefoną be sutarties. Kol kas nėra paskelbta konkreti šio aparato išleidimo data, bet nesitikima, kad ji stipriai nutols nuo „G3“ pristatymo datos liepos mėnesį. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.