„Samsung EVO 840“ sulauks dar vieno programinės įrangos pataisymo

Dar pernai buvo išsiaiškinta, kad „Samsung EVO 840“ SSD diskai laikui bėgant praranda dalį skaitymo spartos, o „Samsung“ teigė, kad su tada išleistu programinės įrangos atnaujinimu bėda dings. Net atnaujinus disko programinę įrangą viskas buvo kiek kitaip. EVO 840 skaitymo greitis po kurio laiko vis tiek degraduodavo, bet vėliau šį mėnesį pasirodysiantis atnaujinimas turėtų užbaigti šias problemas.

„Samsung EVO 840“ dėl skaitymo greičio lėtėjimo kentėjo dėl to, kad laikui bėgant celės įkrova sumenkdavo, o diskui bandant nuskaityti informaciją tą reikėdavo daryti keletą kartų. Po programinės įrangos atnaujinimas SSD diskas periodiškai atstatinės seniai naudotų celių įkrovą, kad nenukentėtų skaitymo sparta. „Samsung“ teigia, kad ši operacija bus žemo prioriteto ir bus vykdoma tik diskui neatliekant kitų užduočių, tad bendra sparta neturėtų nukentėti.

Tai patvirtina PC Perspective atlikti testai, kuriuose parodoma, kad skaitymo greičio degradavimas išnyko, kai buvo atliktas specialus disko optimizavimas. Jie gavo šį atnaujinimą ankščiau nei kiti, o mes jo turėtume sulaukti dar šį mėnesį.

Prieš atnaujinimą

Po atnaujinimo

Po optimizacijos

3 Komentarai

  1. procc parašė:

    Gerai kad eina tas suletejimo problemas spresti programiskai, o ne keiciant visa diska.

  2. samanius1124 parašė:

    ty. perrasant failus tam skirtu laiku?

  3. Andr parašė:

    Samanius – panasu, kad taip. Prasove biski tie, kas turi nusipirke

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.