„SilverStone“ „Computex 2014“ parodoje: nuo itin plono iki super milžiniško

„SilverStone“ savo būdelėje geležies entuziastams turėjo pademonstruoti tikrai daug: nuo sumažintų matmenų TD02 ir TD03 uždarų aušinimo sistemų skysčiu iki monstriško dydžio „Temjin TJ12“ korpuso. Kolegoms iš „TechPowerUp“ taip pat pavyko aptikti ir TD04 aušinimo sistemą, kurią „SilverStone“ vadina bepompe.

Pakoregavus ventiliatorius atsirado galimybė kardinaliai sumažinti dabartinių TD02/TD03 aušinimo sistemų storį. Papildomai „SilverStone“ pasiryžo pakeisti ir žarnelių išvaizdą (greičiausiai ir sudėtį) tiek demonstruojamame 120 mm TD03 Slim, tiek ir 240 mm TD02 Slim aušintuvuose. Tiesa, susidomėjimo sulaukė ir neįvardintas, itin ploną konstrukciją turintis, dar vienas H2O modelis.

„SilverStone Temjin TJ12“ pasirodė besantis dramblio dydžio, vertikaliai orientuotas, šviežiausios kompanijos iš Taivano inžinerijos pavyzdys. Du atskirus skyrius turintis TJ12 gali talpinti ATX, E-ATX, XL-ATX ir HPTX pagrindines plokštes, bet kokio ilgio išplėtimo plokštes bei bet kokios formos ir dydžio H2O sistemas, kurios gali būti montuojamos korpuso dugne paliktoje didžiulėje erdvėje. Maitinimo šaltiniui ir informacijos kaupiliams skirta erdvė perskirta nuožulnia panele, taip juos atskiriant nuo pagrindinei plokštei skirtos montavimo dalies. Panašu, kad TJ12 bus komplektuojamas su keturiais didelio skersmens (greičiausiai 180 mm) ventiliatoriais, o vartotojo rankos į šį monstrą galės patekti per korpuso viršų.

Jau kurį laiką buvo žinoma apie „SilverStone“ planus sukurti bepompę aušinimo sistemą skysčiu ir štai ji gyva „Computex 2014“ parodoje. Gamintojo teigimu, tai, ką matome žemiau esančioje nuotraukoje geba išsklaidyti iki 200 W šilumos. Sunku pasakyti kaip vyksta skysčio cirkuliacija, tačiau ši sistema turi tik DIY bloką ir 240 mm radiatorių, kuris veikia ne tik kaip pagrindinis šilumos išsklaidymo elementas, bet ir talpykla.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.