„Ubisoft“ atskleidė pirmąsias detales apie „Far Cry Primal“

„Ubisoft“ nukėlė paslapties šydą nuo „Far Cry Primal“, žaidimo apie kurį buvo pradėta šnekėti prieš keletą dienų. Kaip nurodo išankstinė informacija, naujojo „Far Cry Primal“ veiksmas vyks akmens amžiuje, kur tikrai neišvysime šiuolaikinių ginklų.

Pagrindiniu žaidimo veikėju taps Takkar, o jo tikslas bus išgyventi nedraugiškame priešistoriniame pasaulyje. Žaidimo pasaulis bus atviras, veikėjas galės užsiimti įvairia veikla: nuo grobuonių medžiojimo iki kovojimo su nedraugiškomis gentimis. Žaidimą jau dabar galima užsisakyti iš anksto, o jo pristatymas „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ konsolėms numatytas 2016 m. vasario 23 dieną, asmeninių kompiuterį turintys žaidėjai turės palaukti iki kovo mėnesio.

 

11 Komentarai

  1. JisVisadaSalia parašė:

    Jau treileris, tai grynai iš filmo 10000 BC – mamutų medžioklė ir pokalbis su "sabertooth" ar kaip ten jis…
    Net video matosi ta pati š grafika. Gerai geimus leiždia – nieko daryt nereikia apart modelio naujo nuspalvinimo, nurengimo ir barzdos nupaišymo, dar pridėti visokių gyvūnėlių ir tada jau gali štampuoti senu varikliuku aplinką. Belieka istoriją kaip nors surutulioti, kad zombiniui amerikonui būtų pats tas…

  2. BC00 parašė:

    Ar tik nebus į pievas… Daug labiau apsidžiaugčiau originalaus FC rework’u.

  3. samanius1124 parašė:

    Assassin Creed Far Cry 😀

  4. SarzzeR parašė:

    Kol nėra normalaus gameplay, tai dar sunku spręsti, kas čia gausis. 🙂

  5. vacoum parašė:

    kai buvo crysis, tai vis skambejo kaip grafikos ar ko tais naujoves, dabar… viskas panasiai. Turi iseiti keli zaidimai, kurie atnes tam tikru naujoviu.

  6. Mekis parašė:

    Nesamone. Far cry 3 buvo geras, 4 lievas, o cia matau visai grybu karas. Jau kai pamatau, kad pirmiausia konsolems, veliau pc – tas zaidimas mires.

  7. vacoum parašė:

    to Mekis: tai dabar Far cry tik vardas likes, visai kita kompnaija kepa.
    Pirmas Far cry isvis legendinis, perejau kelis kartus, anta karta tai jau ant sunkiausio lygio.

  8. aiwaris parašė:

    pirma Far cry esu perejas jau N kartu ir vistiek jis man belekaip patinka 2 jo dali istryniau po kazkur val pazaidimo nes tai visiskas meslo gabalas 3 gan nemazai prazaidziau bet nelab jis mane tekabino 4 net nebedrysau bandyti nes bent jau man Far cry R.I.P nes dabar leiziamos jo dalys nieko net bendro neturi su originaliu zaidimu ir aplamai nesuprantu kodel jos vadinasi Far cry krc nedomina bent jau manes ir sitas urvinis zaidimas:D

  9. GK parašė:

    taip netiketai bus dar vienas geras zaidimas 🙂 kiti metai galingi nusimato 🙂

  10. Mekis parašė:

    Taip pirma far cry as irgi zaidziau kokius 3-4 kartus. Ir ant sunkiausio. Mano pirmas pc zaidimas buvo 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.