Generalinis „Motorola“ direktorius: „Samsung“ gali prarasti lyderio pozicijas

„Motorola“, paskutinį ketvirtį pardavusi per 10 milijonų išmaniųjų telefonų ir  118 proc. viršijanti 2013 metų to paties ketvirčio rezultatus teigia, kad „Samsung“ gali prarasti savo poziciją pasaulinėje išmaniųjų telefonų rinkoje, visai kaip „Nokia“ ir „BlackBerry“.

Interviu „Forbes“ žurnalui metu generalinis „Motorola“ direktorius Rick Osterloh sakė: „Kas septynerius metus pasitraukia viršūnėje buvęs asmuo“, pridėdamas, kad „mes išgyvename  tas vienas iš patraukliausių permainų, kai žmonės pradeda suprasti, jog jiems nereikia mokėti 600$ už aukščiausios klasės telefoną, kad gautų aukščiausios klasės įspūdžius.“

Jis taip pat teigia, kad kompaniją įsigijusi bendrovė „Lenovo“, buvo orientuota į 10 šalių Šiaurės Amerikoje, Europoje ir Lotynų Amerikoje, kai tuo tarpu „Motorola“ patentų portfelį perpirkus  „Google“ kompanijai, dabar jos produkcija jau pasiekia apie 50 šalių ir planuoja šiais metais įžengti į dar 10 ar 15.

Kalbant apie šiuos metus, „Motorola“ turėtų netrukus pristatyti „Snapdragon 810“ varomą flagmaną.  Taip pat tikimasi artimiausioje ateityje sulaukti „Moto G“ ir „Moto E“ įpėdinių. 

1 Komentaras

  1. zirnis parašė:

    kazkaip sunku suprasti ka jis cia sneka, kai startine Nexus 6 kaina – 649 doleriai 😀 Moto X nera is pigiuju, o Moto G, E tikrai neperteiks high-end telefono galimybiu. Moto G, E geri variantai norintiems sklandaus telefono uz mazesne kaina nei zinomi variantai. Bet ir tai ju kainos yra itin uzlaustos, kai pasiziuri koki HW turi kinu telefonai uz 100-130 euru..

    As isivaizduoju, kad tos patrauklios permainos ateis, kai uzsilenks telefonu bizniai, kuriuos valdo tokie, kaip smg, sony, htc, nes realiai jie yra kliutis tureti pigius ir galingus telefonus, pagrinde jie tik marketingui svaisto pinigus, uz ka galiausiai sumokame daugiau nei kainuoja pats telefonas..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.