„Warner Bros“ sustabdė personaliniams kompiuteriams skirto „Batman: Arkham Knight“ žaidimo pardavinėjimą

Atrodo žaidėjų balsas šį kartą buvo išgirstas: „Warner Bros“ ėmėsi drastiškų veiksmų dėl didelio kiekio skundų, susijusių su asmeniniams kompiuteriams skirto „Batman: Arkham Knight“ žaidimo problemomis bei grafikos kokybe.

„Warner Bros“ atsiprašė žaidėjų ir atšaukia personaliniams kompiuteriams skirto „Batman: Arkham Knight“ pardavinėjimą, dėl įvairiausių nesklandumų ir visų peiktos grafikos kokybės. Labiausiai nepatenkinti gali atsiimti pinigus be jokių trukdžių tiesiog grąžinę žaidimą pardavėjui. Kitiems liks laukti pataisymų, kurie pašalins žaidimo problemas ir pagerins grafikos kokybę.

16 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Cha cha. Niekada netikekite zaidimu traileriais, ypac tokiu kaip batman 😀

  2. Katonas parašė:

    Viena akim mačiau, kad neva PC versijos tobulinimas ir pritaikymas prasidėjo dvi savaitės prieš žaidimo išleidimą, tai apie kokias optimizacijas galima šnekėti, vietom PS4 grafika atrodo geriau nei PC.

  3. SarzzeR parašė:

    Nesuprantu, juk optimizacija turėtų būti vienas iš svarbesnių prioritetų. Bet pasirodo, kad ne. Man nesuvokiama, juk gera optimizacija, tiesiog, pritrauktų daugiau žaidėjų, nes galėtų žaisti ant silpnesnių sistemų.

    Mačiau Gameplay per Twitch, tai žaidimas – žiauriai geras ir įdomus, bet žmogus turėjo PC už 10k, su 3x Titan X ir t.t. Tai viskas veikė tikrai gerai (60-115fps), BET paprasti vartotojai neturi tokių galingų sistemų. Ech…

    Gal dabar viską pataisys. Plius "Arkham Knight Port Report" : https://youtu.be/bFBd5GgGkMs

  4. JisVisadaSalia parašė:

    Išlepo visai tie žaidėjai. Bet iš kitos pusės kūrėjai turbūt nemažai sutaupo ruošdami viską pagrinde konsolėms…

  5. GK parašė:

    islepo visai tie zaidejai :/ gal kas tau sumokejo kad tokia nesamone parasytum? jeigu daiktas neveikia normaliai,tai koks cia islepimas? bet kurioje gyvenimo vietoje jei daiktas normaliai neveikia tu ji grazini.

  6. SarzzeR parašė:

    Būtent, aš nesuprantu prie ko čia išlepimas? Kai žaidimas paprasčiausiai neveikia, taip kaip turėtų. Už ką tada mokėt pinigus? Už sugedusį daiktą? Nesąmonė.

  7. vacoum parašė:

    mai keliese dirba ties pc versija, taip ir gaunasi

  8. GK parašė:

    tai kad dirbo 12 zmoniu tai dar atleidziama,normaliai,bet kad tik 2 savaites pries isleidima pradejo dirbti?

  9. JisVisadaSalia parašė:

    GK
    ko tu čia purkštauji ant manęs. Hėbra sėdi tiesiog, kaip sakė SarzzeR, su 3x Titan ant 10K ir nepatenkinti. Kažin ar apskritai yra koks varikliukas, kad pakurt padoriai žaidimą bent jau 2K ar 4K. Jei ten neveikia dėl kelių bugų tai žinai… Visi žaidimai taip.
    O paskutiniu metu visi kūrėjai kažkaip kuria pagrinde vos ne konsolėms. Eik pasiskaityk mano komentarą prie Samsung monitorių naujienų.
    Apskritai dar nelabai suderinama monitoriaus raiška su naujausiom GPU ir žaidimų varikliukais. Vienas stabdo kitą ir tiek.
    Čia galima pasakyti, kad tikrai neišlepę, kad kūrėjams priklauso, bet kai paanalizuoji, pasigilini į visas problemas giliau iš visų pusių – supranti, kad apskritai tai nėra viena problema ir koks vienas veiksnys. Čia yra gerokai daugiau veiksnių.
    Perėjai tą single player ir ištrynei.

  10. GK parašė:

    man atrodo tu nezaidi zadimu ir tuo labiau net nezinai situacijos del batmano.keli bugai? zaidime is vis nera jokiu per daug bugu,tiesiog zaidimas nenuportintas normaliai,nepritaikytas portas,todel zaidimui net 980ti sli neuztenka 30fps islaikyt.ka jau sneket kad nera nei texturu packo nei kitu dalyku ideta.
    o del to komentaro samsung puslapyje tai man atrodo tu neturi tokiu dalyku,niekada gyvenime nebandes ir sneki vejus.jau mano akys ne pacios geriausios ir tarp 1080p ir 1440p akivaizdziai matau skirtuma,ka jau sneket apie 720p ir 1440p skirtumus,skirtumas milziniskas.del monitoriu dydziu irgi sneki vejus.zodziu.nesvarbu 🙂

  11. JisVisadaSalia parašė:

    Na bandęs lošt ant 1440 ar didesnės nesu. Aš lošiu su senu Iiyama 19" CRT 100hz geimus. Turiu ir 1080p.
    Tu pats matai kaip kuriami žaidimai. Va ką norėjau pasakyti. Tiek triukšmo dėl Batmano. Tas pats buvo su Witcheriu.
    Tingiu daug rašyt. Man tikrai patiktų turėt IPS 2k ar 4k bet… Tiesiog išanalizavęs viską, kaip ir sakiau – man asmnešikai nėra tikslo kišti 3000 Eurų į PC, kol rinkoje toks š malimas iš visų pusių. Ir verkšlent, kol koks kurėjas išleis geimą atitinkantį reikalavimus mano UBER PC.

  12. GK parašė:

    jo,pas mane 2k IPS,tai geras.nuo 1080p perejimas buvo nelengvas kol akys priprato,kraujavo 😀 su Witcheriu tik grafikos aukos verke,bet ir siaip patys patweaking gali,man asmeniskai tai vienas graziausiu zaidimu su puikia optimizacija,turbut net viena geriausiu optimizaciju.
    batmanas,gi ne tik sudiniau atrodo,nes kaip ir rasiau,nera nei high texturu nei kitu pribumbasu bet ir optimizacija ar portas toks tragiskas,kad ziauru.bet nieko nuostabaus,negali visi zaidimai iseit be problemu,vis gi norisi daugiau pinigu su mazesnemis sanaudomis ir bando kirsti kampus,va ir prisikirto,is vis iseme zaidima,daug zmoniu refundina.

  13. vacoum parašė:

    seni batmanai atvirksciai, ziauriai gerai optizmizuoti buvo, as net nustebau, kiek fps istraukdavo su mano senu kompu.

    Speju nuklydo nuo plano. Planavo pc versijau pvz skirti tris menesius su kokiu 12 zmoniu, gavosi dvi savaites su 6 zmonems, nes uztruko su konsoline versija del kokiu x priezasciu. Turejo realiai atideti ta pc versija. Kazkam kris galvos, tikrai turetu.

    Ne pirmas zadimas turintis problemu kurtas su Unreal Engine 3. Kodel negai paimti cryteck’o ?

  14. daniukas21 parašė:

    galvojo asasinus visokius bugovus prastumia kodel mum taip nepadarius 😀

  15. Katonas parašė:

    išlindo yla iš maišo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.