„Windows 10“ operacinė sistema gaus Dolby Audio

„Microsoft Corporation“ kartu su „Dolby Laboratories, Inc.“ pranešė, kad Dolby Audio formatas taps „Windows 10“ operacinės sistemos dalimi ir bus palaikomas „Microsoft Edge“ naršyklės peržiūrint internetinę medžiagą.

Dolby Digital Plus palaikantis Dolby Audio standartas bus prieinamas visuose „Windows 10“ operacinę sistemą turinčiuose x86 architektūros kompiuteriuose ir planšetėse. Vartotojas gaus galimybę aiškiai išgirsti dialogus ir visas įmanomas detales peržiūrint filmus, TV programas ar kitą video medžiagą. „Edge“ naršyklė taps svertu į turtingesnį pramogų pasaulį milijonams interneto naudotojų visame pasaulyje. Priėjimą prie Dolby Audio taip pat gaus ir trečių šalių sukurtos „Windows Store“ programėlės.

3 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    xi.xi prajuokino su tokiu tipo privalumu:Dpvz as naudoju real 5.1 ausines tai vpz youtube garsas eina tik kaip 2.1 tai tenka naudot Dolby
    http://www.part.lt/img/8e0880490ba3516d01bd8b8d9926ad95729.PNG
    kuris veikia puikiai net ir ant zaidimu kurie tai palaiko tai garsai su dolby N kartu geriau skamba negu per paprasta 5.1 nustatyma bet vienas pastebejimas dolby tai puikus dalykas tik ant 5.1 nes ant paprastu 2.0 ausiniu ar ant paprastu garso sitemu dolby nesamones skamba ciut ne tragiskai nes jausmas toks lyg per skarbonke garsas eitu na tik ant laptopu tai tikrai pagyvina garsa cia vienintele isimtis su 2.0 garsu ir gi dolby nesamones gali ir dabar naudoti visi kad ir su realtek itegruota garso plokste nes gi yra realtek neoficialus unlocked driver kurie atrakina dolby na tik pvz ant realtek DTS Neo PC veikia tik ant optikos kai pajungta sistema na o ant creative tai veikia ant visos sistemos ar tai ant 5.1 ausiniu ar ant normalios sistemos ir nesvarbu per ka ji pajungta per laidus ar per optika cia gan neblogas privalumas nes nera only optic ribojimo.

  2. procc parašė:

    Eiliniai vartotojai nenaudojantys baisiai brangiu garso sistemu (t.y. 99% visu pasaulio vartotoju) to dalyko nepajus?

  3. vacoum parašė:

    to aiwaris:

    gali paprasciau paaiskinti, kaip paprastai megautis geru garsu 🙂 ?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.