Žaidėjai aktyviai skundžiasi „Dark Souls II“ grafikos kokybe

Pakankamai natūralu, kad kompiuterinių žaidimų kūrėjai žiniasklaidai pateikia geriausiai atrodančius ir kokybiškiausius vaizdus iš žaidimo. Taip pat pasielgė ir „Dark Souls II“ išleidusi „Bandai Namco“, tačiau šįkart toks poelgis labai supykdė „Sony PlayStation 3“ ir „Microsoft Xbox 360“ platformų savininkus. Tikriname, kodėl.

Jungtinėse valstijose ir Jungtinėje Karalystėje įsikūrusius „Bandai Namco“ ofisus pasiekė žaidėjų skundai, kuriuose greižtai pabrėžiama, kad „mes, konsolių žaidėjai, buvome apgauti.“ Skundų kilmė kilusi iš 2013 metų balandžio mėnesį pademonstruoto in-game filmuko ir to, ką gavo PS3 ir Xbox žaidėjai su galutine žaidimo versija, neatitikimo.

Būtina pabrėžti, kad praeitais metais išleistas filmukas atspindi grafikos galimybes pasitelkiant asmeninius kompiuterius, tačiau konsolių šeimininkai mano, kad toks neatitikimas yra, paprasčiausiai, per didelis.

Vid dėlto mažai tikėtina, kad „Bando Namco“ teiksis išleisti tekstūrų pataisų paketą konsolinei žaidimo versijai (PC variantas dar neišleistas), nors ir leidėjas patiria didelę dozę kritikos žaidėjų ir žiniasklaidos atveju.

1 Komentaras

  1. PhaNtoM parašė:

    Nesuprantu, ko tie nevykėliai skundžiasi..?
    Gal nori, kad jų konsolės, silpnesnės už nūdienos telefonus vežtų žaidimą taip pat kaip ant PC? Kažkokią iškreiptą rinką padarė tos konsolės, tuo labiau, šitiek laiko užsisėdėjusios…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.