„Zalman“ pristatė įspūdingos išvaizdos „Reserator 3 MAX Dual“

Praėjusiais metais išleistas „Reserator 3 MAX“ sulaukė patobulinimo. Pietų Korėjos kompanija „Zalman“ pristatė antrąją „Omega“ struktūrą turinčią uždarą vandens sistemą – „Reserator 3 MAX Dual“, kuri gali pasigirti efektyviausiu 240 mm radiatoriumi visoje AIO sistemų rinkoje.

„Zalman Reserator 3 MAX Dual“ yra sudarytas iš keturių radialinės formos radiatorių. Pastaruosius sudaro itin ploni gryno vario lakštai, kurie šilumą surenka iš keturių karščio vamzdelių. Aušinimo sistemoje integruota pompa geba užtikrinti 90 litrų talpos tėkmę per valandą, o aušinamajame skystyje „Zalman“ yra pridėjusi nano dalelių, kurių realiu laiku vykstantis maišymasis su įprastiniu skysčiu didina bendrą šiluminę talpą.

Naujasis „Zalman“ flagmanas bus komplektuojamas su ZM-STG2M termo pastą ir dviem 120 mm ventiliatoriais. Esant pageidavimui „Reserator 3 MAX Dual“ našumas gali būti padidintas dar viena pora ventiliatorių.

11 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    na jai kaina nebus per daug kosmine tai gal ir reiks pasimt nes kazkaip is isvaisdos limpa jis man na ir dar kaip tik derintusi prie maniskio zalman korpuso:D

  2. crooked parašė:

    tenka pripazinti, dizainas tikrai genealus, zinant zelman kainas, tai bus koks 350lt

  3. aiwaris parašė:

    na jai pan tekainuos tai tikrai imsiu bet kaip speju tik pasvajot apie tokia kaina nes Zalman RESERATOR 3 viengalvis pan kainuoja o sitas dvigalvis tai ir kaina turetu but tikrai daug didesne.

  4. aiwaris parašė:

    wow gi visai normali kaina na tik dar reikia palaukt apzvalgu kaip jis ausina pagal sita video tai baisokai atrodo https://www.youtube.com/watch?v=h1waVeysLgQ bet cia gal koks brokuotas papuole ar pan:D

  5. BC00 parašė:

    Single versija įspūdingu aušinimu nepasižymėjo, todėl tikėtina, kad dual irgi nesumuš rekordų;)

  6. aiwaris parašė:

    na pagal sita apzvalga tai neblogai ausina http://www.tweak.dk/review/Zalman_Reserator_3_Max_Dual/1931/3/1 bet vistiek reikia laukt daugiau apzvalgu na is single versijos tai tikrai nieko gero.

  7. aiwaris parašė:

    na pasiskaitinejus tai tikrai atsoksta noras ji pirkt bet jam papuole brokuotas idomu kaip jis normalus ausina nebrokuotas.

  8. itsunoshiyuga parašė:

    jooo. neblogai pavare Zalman. nepripilde skysciu savo sistemos. xD bet overall, tai labai neblogas performance. 🙂

  9. Hellas parašė:

    Na man kazkaip pats pirmas senelis RESERATOR prie sirdies. Toki boksta pastatei uz kampo ir dar kaip aksesuaras kambaryje 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.