„ZOTAC“ pristato dar vieną mini kompiuterį – „ZBOX PI320 pico“

Labiau besidomintys kompiuterių pasauliu tikrai žino miniatiūrinius „Zotac“ kompiuterius. Kompanija nesnaudžia ir nori mums pristatyti dar vieną savo kūrinį – „ZBOX PI320 pico“.

Naujasis mažylis bus tik 115.5mm ilgio, 66mm pločio ir 19.2mm storio, o tai yra sulig kompaktišku išmaniuoju telefonu, tad šiam kompiuteriui vietos surasite tikrai nesunkiai. „ZBOX PI320 pico“ galės pasigirti keturių branduolių „Intel Atom  Bay Trail“ procesoriumi, tikslus modelio pavadinimas „Z3735F“, o bazinis dažnis 1.33 GHz, kuris, dėka „Intel Turbo“ technologijos, galės pakilti iki 1.58 GHz. Šis mažas silicio gabalėlis turės tik 2.2 W SDP reitingą, kas įgalino „Zotac“ panaudoti visiškai pasyvų aušinimą. Šalia procesoriaus bus patalpinti 2 GB DDR3L darbinės atminties, o failus galėsime saugoti 32 GB SSD diske. Tiems kam trūks talpos, numatyta galimybė praplėsti atmintį SDXC jungties pagalba, o didžiausia palaikoma kortelė bus 128 GB.  Norintieji prijungti išorinį kietąjį diską galės tai padaryti per 3 USB 2.0 jungtis.

„ZBOX PI320 pico“ turės HDMI video išvestį, kuri palaikys iki 1080p rezoliuciją. Kompiuteriukas žinoma turės ir 10/100 MB/s ethernet jungtį bei 802.11n bevielio tinklo modulį, o norintieji prijungti Bluetooth įrenginį galės tai nesunkiai padaryti, nes įrenginys palaiko Bluetooth 4.0 standartą.

I šią mažytę dėžutę bus iš anksto instaliuoti „Microsoft Windows 8.1“, tad vartotojui nusipirkus šį mažylį tereikės prijungti įvesties įrenginius, pajungti maitinimą ir įjungus prietaisą bus galima iš karto juo naudotis.

3 Komentarai

  1. Hellas parašė:

    Kokia kaina kazi?

  2. Katonas parašė:

    Kaina kol kas nėra nurodyta

  3. muncis parašė:

    The ZBOX PI320 pico will ship in late September, early October with an MSRP of $199.
    Source: ZOTAC

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.