Žvilgsnis į „Radeon R9 295X2“ iš arčiau, „Asus“ pristato savąjį variantą

Balandžio 8 dieną visi galės pamatyti naujojo AMD flagmano apžvalgas, o laimingieji ir turintys pakankamai pinigu netgi tokią įsigyti. Nenuostabu, kad artėjant „Radeon R9 295X2“ pasirodymo datai sužinome vis daugiau apie šią vaizdo plokštę. Videocardz tinklapis visiems pateikė išsamesnių šio galiūno nuotraukų, kuriose galime matyti aušintuvo sudėti, bei „nuogą“ montažinę plokštę.

Pasak AMD kai kurių partnerių vaizdo plokštės gali kiek skirtis nuo gamyklinio AMD dizaino. Videocardz kolektyvas spėja, kad galime išvysti vaizdo spartintuvų, be aušintuvo, kuris rūpinasi VRM vėsinimu, užsimenama ir apie kitokį logotipų išdėstymą.

 

Tuo tarpu AMD partneriai nesnaudžia ir šiandien buvo išplatintos nuotraukos kaip atrodys „Asus Radeon R9 295X2“ vaizdo spartintuvas. Nuotraukose pastebimas tik vienas skirtumas nuo AMD gamyklinio dizaino, tai „Asus“ lipdukai ant ventiliatorių. Matosi, kad dėžė kurioje bus pristatoma R9 295X2 tikrai nemaža ir į ją laisvai galėtų talpinti netgi dvi tokias vaizdo plokštes. Kaip ir galima tikėtis „Asus“ variantas turės tuos pačius duomenis kaip ir kitų firmų R9 295X2 vaizdo plokštės, apie kuriuos rašėme čia.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.