Ram ddr3 iki 160lt
Šiandien jau užsisakinėsiu ram\\\\\\\'us,tad kas nors tarkit lemiamą žodį už kuriuos nors ir varau užsisakyt. O dėl tų g.skill tai man čia vienam ta 30 metų garantija atrodo kaip marketingas? Nes šiaip ar taip jau po kokių 5 metų tie ramai bus morališkai pasenę, jau bus kokie ddr4 ar pan. o niekas tų ramų turbūt nei 10 metų nenaudos.čia mano nuomonė.
---------------------------------
Beje dabar pažiūrėjau,kad mano motininė palaiko 1333mhz dažnį,tai jei imt 1600mhz nieko tokio nebus,tiesiog nusimuš dažnis ir viskas,ar geriau imt 1333mhz?

---------------------------------
Beje dabar pažiūrėjau,kad mano motininė palaiko 1333mhz dažnį,tai jei imt 1600mhz nieko tokio nebus,tiesiog nusimuš dažnis ir viskas,ar geriau imt 1333mhz?
Taip, visi RAM veikia mažesniu dažniu, tiesiog specifikacijose nudoromas maksimalus stabilus gamintojo patikrintas dažnis. G.Skill 30 metų garantija nėra marketingo triukas, tiesiog gamintojas taip pasitiki savo produkcija, kad suteikia neribotą garantiją, kaip ir Corsair kai kuriai savo produkcijai. Jei tavo pagrindinė palaiko tik 1333, tai nereiškia, kad negalėsi ramų naudoti didesniu dažniu, tiesiog motininė gali jų stabiliai nepalaikyti, tačiau tai bandymų - klaidų metodas, tačiau yra tikimybė, kad veiks ir 1600 MHz. O G.Skill ramus nusipirkęs galėtum juos ir kitoje savo sistemoje vėliau panaudoti, jei kartais šiais metais dar įsigytum Sandy Bridge ar kitais metais Ivy Bridge, šie RAM užsiturbins be problemų iki 1866 MHz su 8-8-8-24.