LG 42gl5000 verta ar ne?
Kokia cia dar plazma su 100hz?
Paprastas lcd, led duoda ne tik energijos ekonomija, bet ir geresni kontrasta/spalvas. Cia toks senas triperis, kad net nepavyksta surast normaliu spec.. arba tiesiog kreivai modelis nurasytas. Mano nuomone cia tikrai yra metimas pinigo i bala uz tokia suma, dabar ~1500lt iseina naujas 32\" kur kas pranasesnis tv, nori didesnio dasimesk dar 300-500lt ir turesi 42\" gera tv..

[c] nezinau rašė:
Paprastas lcd, led duoda ne tik energijos ekonomija, bet ir geresni kontrasta/spalvas. Cia toks senas triperis, kad net nepavyksta surast normaliu spec.. arba tiesiog kreivai modelis nurasytas. Mano nuomone cia tikrai yra metimas pinigo i bala uz tokia suma, dabar ~1500lt iseina naujas 32\" kur kas pranasesnis tv, nori didesnio dasimesk dar 300-500lt ir turesi 42\" gera tv.. [/c]
nezinau>
Ok dabar padarom taip - surandi zmogui geresne alternatyva 42\" uz 1200-1300lt, ir numeti cia linka, arba praktiskai visu akyse cia liksi trolio vietoje.
Buvo uzduotas klausimas ar verta imti toki telika uz 1200 pinigu, jei ne tai kodel. Ka tu cia svaigsti apie 32\" uz 1500lt arba \"daug geresni\" 42\" uz 2000lt ??? Namu kino sistema dar pasiulyk isirengt, nes SH garsas pas visus integruotas....

nezinau>
Ok dabar padarom taip - surandi zmogui geresne alternatyva 42\" uz 1200-1300lt, ir numeti cia linka, arba praktiskai visu akyse cia liksi trolio vietoje.
Buvo uzduotas klausimas ar verta imti toki telika uz 1200 pinigu, jei ne tai kodel. Ka tu cia svaigsti apie 32\" uz 1500lt arba \"daug geresni\" 42\" uz 2000lt ??? Namu kino sistema dar pasiulyk isirengt, nes SH garsas pas visus integruotas....
cia blogai modelis uzrasytas
cia yra LG 42LG5000. Turiu as toki jau daugiau kaip 2,5 metu. 42\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'FullHD, HDMI yra. Konrastas tikrai sito tv nestebuklingas, be to jis nepalaiko DVB-C. Tik DVB-T palaiko.
Pirkdamas mokejau 2,2K lt ir maniau, kad pigiai nusipirkau. Antra kart manau nepirkciau. Nes vos tik pasibaigus garantiniam pradejo video controleris streikuot kol telikas saltas(puse vaizdo tik rodo), uz 5min viskas susitvarko.
uz 1,2k manau galima ka nors geresnio nusipirkt.
Kad ir sita: http://www.mediashop.lt/vaizdo-ir-garso ... levizorius
P.S. pasiulytas variantas turi USB su JPEG/MP3/DIVX
P.S.S. 42LG5000 el sanaudos yra 230W!!
cia yra LG 42LG5000. Turiu as toki jau daugiau kaip 2,5 metu. 42\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'FullHD, HDMI yra. Konrastas tikrai sito tv nestebuklingas, be to jis nepalaiko DVB-C. Tik DVB-T palaiko.
Pirkdamas mokejau 2,2K lt ir maniau, kad pigiai nusipirkau. Antra kart manau nepirkciau. Nes vos tik pasibaigus garantiniam pradejo video controleris streikuot kol telikas saltas(puse vaizdo tik rodo), uz 5min viskas susitvarko.
uz 1,2k manau galima ka nors geresnio nusipirkt.
Kad ir sita: http://www.mediashop.lt/vaizdo-ir-garso ... levizorius
P.S. pasiulytas variantas turi USB su JPEG/MP3/DIVX
P.S.S. 42LG5000 el sanaudos yra 230W!!
[c] Atavar rašė:
[c] nezinau rašė:
Paprastas lcd, led duoda ne tik energijos ekonomija, bet ir geresni kontrasta/spalvas. Cia toks senas triperis, kad net nepavyksta surast normaliu spec.. arba tiesiog kreivai modelis nurasytas. Mano nuomone cia tikrai yra metimas pinigo i bala uz tokia suma, dabar ~1500lt iseina naujas 32\\\\" kur kas pranasesnis tv, nori didesnio dasimesk dar 300-500lt ir turesi 42\\\\" gera tv.. [/c]
nezinau>
Ok dabar padarom taip - surandi zmogui geresne alternatyva 42\\\\" uz 1200-1300lt, ir numeti cia linka, arba praktiskai visu akyse cia liksi trolio vietoje.
Buvo uzduotas klausimas ar verta imti toki telika uz 1200 pinigu, jei ne tai kodel. Ka tu cia svaigsti apie 32\\\\" uz 1500lt arba \\\\"daug geresni\\\\" 42\\\\" uz 2000lt ??? Namu kino sistema dar pasiulyk isirengt, nes SH garsas pas visus integruotas.... [/c]
Maziau gal rukyk nes nusisneki balta diena. Isvis jeigu daiktas parduodamas visada tam yra priezastis, neretai kazkas negerai.. O dar toki piniga palikt, kaip yra alternatyvu pilna shopuose.
[c] nezinau rašė:

nezinau>
Ok dabar padarom taip - surandi zmogui geresne alternatyva 42\\\\" uz 1200-1300lt, ir numeti cia linka, arba praktiskai visu akyse cia liksi trolio vietoje.
Buvo uzduotas klausimas ar verta imti toki telika uz 1200 pinigu, jei ne tai kodel. Ka tu cia svaigsti apie 32\\\\" uz 1500lt arba \\\\"daug geresni\\\\" 42\\\\" uz 2000lt ??? Namu kino sistema dar pasiulyk isirengt, nes SH garsas pas visus integruotas.... [/c]
Maziau gal rukyk nes nusisneki balta diena. Isvis jeigu daiktas parduodamas visada tam yra priezastis, neretai kazkas negerai.. O dar toki piniga palikt, kaip yra alternatyvu pilna shopuose.
nezinau tu cia geras svaigalas.. neskaitai ne kas ka raso.. eik geriau tikrai trolint kur kitur.. uz 1200 siaip parduotuvej pasirinkimo tarp 42 coliu tikrai nera.. tiesiog lieka turbut aurizz nuoroda pasinaudoti... nors ir gal verta isiklausyti, kad zmogus turejo ir kokybe nusivyles.. tiesiog dar pataupyk turbut..
katik apziurejau ta tv, nu nieko toks visai:) dydis tai ohoho.. kazkaip tikejausi mazesnio. vaizdas buvo toks..nu lyg isblukusios spalvos, bet ten manau pas ji kontrastas prastokai nustatytas. siaip gaila, kad be garantinio pas ji. algiz> dar didesni plazmini?:) kur as ji toki padeciau? ir per koki atstuma i ji ziureti?:D siaip alio.lt maciau plazminiu 107cm po 700-900lt, bet tai kazkox nepatikimas man pasirode pardavejas. zodziu biski pasimetes:) ar esat kas pirke is beribu.lt? patikima? ir is mediashop.lt?
-
Emiau is draugo pries metus 42\" plazma uz ~800lt. Seniena su HD ready tik, bet pagal paleista ant jos ir salia ant hd moniko BDrip\'a, pagal plazmos dydi ir man tinkama atstuma-vaizdas patiko. Zodziu veikia ir veiks ilgai tikrai, nes gavau su ka tik pakesta matrica, o draugas zinau tikrai patikimas kaip uola. BET, man pvz lb greit pabodo, daug asmeniniu niuansu, siulau tau rinktis atidziau, ivertinti daug ka, pvz parasysiu pagal save: asmeninius poreikius(vaizdo kokybe, spalvu ryskuma, judesiu ir paveiksliuko sklanduma ir tiksluma pvz. ziurint futbola), audio sistemos pajungima, telika prie pc jungsi ar media playerio, console jungsi ar ne, kabinsi ant sienos(cia dar duagiau, man pvz reikia tokio laikyklio, kad suktusi kaip ant burbulo ir butu galimybe kad issitraukinetu i prieki pats laikyklis, kad netrugdytu balkono durim
) ir t.t.
Siulau susipazinti su el. sanaudom, cia:
http://www.thg.ru/display/energy_display/print.html - 2008 metu straipsnis, bet as naujasnio ir neieskojau, cia domejimasis plazmom ir baigesi.
Televizoriu gausa ir kainom domiuosi, cia:
http://alphashop.lt/ - man tikrai pakanka pasirenkimo. Aisku paziurek uz kiek is ranku siulo kokia skelbiu.lt, bet del pirkimo is ranku, tikrai nepatariu imti rimtos technikos tokiu budu be jokiu garantiju.
Na ir paskutinis pastebejimas, tikrai nepaziurejesi/nepadares telike tai kam tu ji naudosi-juokiais budais NEIMK!

Siulau susipazinti su el. sanaudom, cia:
http://www.thg.ru/display/energy_display/print.html - 2008 metu straipsnis, bet as naujasnio ir neieskojau, cia domejimasis plazmom ir baigesi.
Televizoriu gausa ir kainom domiuosi, cia:
http://alphashop.lt/ - man tikrai pakanka pasirenkimo. Aisku paziurek uz kiek is ranku siulo kokia skelbiu.lt, bet del pirkimo is ranku, tikrai nepatariu imti rimtos technikos tokiu budu be jokiu garantiju.
Na ir paskutinis pastebejimas, tikrai nepaziurejesi/nepadares telike tai kam tu ji naudosi-juokiais budais NEIMK!
Primordial> kaip suprantu, tu cia isreiski abejinguma plazmom, bet mano dometasis televizorius nera plazminis., pirkima be garantinio pripazystu, akd tai nera geriausia mintis, Dar nepirkau, bet neatmetu sios galimybes, nors su kiekviena diena mazeja noras ji isigyti, nes vis atsiranda kazkokiu akciju, ar skelbimu kur tokia pat kaina ir su garantiniu, na bet aisku ir televizoriai arba mazesni arba parametrai silpnesni. Tai vat klaustukas man dabar ka daryti.