Aš vis dar nesuprantu, kuo geresnis būtų brangus ir "brand'inis" maitblokis? Kompas greičiau veiks? Ar placebo efektas? Humana prieš Prada?
Ta prasme, pagrįstų faktų būtų smagu išgirsti, o ne "Opel tai šūdas, o va BMW tai mašina".
Žmogus dar vienas, kuriam tarnauja ilgiau paprastesnis (kaip suprantu) maitblokis - kuo jam būtų buvę geriau tuos 5 metus, jei būtų turėjęs "krūtą" maitblokį - be fakto, kad piniginė kokiu 50€ lengvesnė?
Ačiū už informaciją, Katonas. Kadangi pirmasis rimtesnis paties rinktas gaming PC buvo šis, tai simpatijų neturiu, tiesiog niekad neturėjau Nvidia kortos aukštesnio kalibro

O kas man svarbu, tai stabilumas bei kokybė. Galų gale ta pati 5870 dabartinė išneša apie 40fps minėtose aplikacijose, tačiau kartais pasitaikantys stiprūs FPS drop'ai viską gadina - taigi stabilumo ir norisi. Faktas, kad vėl ~6 metus man visko stabiliai neišveš, bet norisi, kad būtų šiokia tokia investicija į ateitį.
Klausimas, jei visgi reikėtų keisti maitblokį - ar prie R9 390 jau reikėtų imti didesnio galingumo, dėl šventos ramybės? Galų gale dar vis nežinau į ką daugiau atsižvelgti, apart brando. Galima žiūrėti apžvalgas, bet vėlgi - tie paprastesni modeliai apžvalgų galbūt ir neturi, o jis paslapčia geras daiktas