Geras case, tvarkingai ir tikrai gražiai padaryta

Tai pora RGB ant aušintuvo ir pavirs gulbė
Daryk ka nori, bet "gimes vafliu deja tortu nebusi"
Andria žiūriu net žiauresnis nei aš aušintuvų klausimais
Neturiu nieko pries orinukus. Bet viskas turi ribas ir proporcijas. Man baisiai tiek toks ausinimas atrodo tiek tas zerofm radiatorius automobilinio dydzio. D dydis grazu. padidink ji 3x atrodys baisiaiIFeelYou wrote: ↑2018-07-27 17:54Andria žiūriu net žiauresnis nei aš aušintuvų klausimais![]()
Pritariu tikrai didokas atrodo, uždengia didesne dali matomumo.Andria wrote: ↑2018-07-27 18:07Neturiu nieko pries orinukus. Bet viskas turi ribas ir proporcijas. Man baisiai tiek toks ausinimas atrodo tiek tas zerofm radiatorius automobilinio dydzio. D dydis grazu. padidink ji 3x atrodys baisiai![]()
Na tiem, kam nerupi isvaizda, tokiu case neperka ir taip tvarkingai laidu nevedzioja
Jau geriau toks nei kad AIO su šlykščia plastiko išvaizdo ir kreivom šlangomAndria wrote: ↑2018-07-27 18:07Neturiu nieko pries orinukus. Bet viskas turi ribas ir proporcijas. Man baisiai tiek toks ausinimas atrodo tiek tas zerofm radiatorius automobilinio dydzio. D dydis grazu. padidink ji 3x atrodys baisiai![]()
Čia nėra problemos mes tik pasakėme savo nuomone, kad mums butu per didelis ir kita. Nes kiekvienas žmogus turi savo skoni kaip jam patinka ir atrodys tai korpuse. Svarbu kad veiktu jam pilnai.kernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-27 20:06Normaliai atrodo. Dauguma tu ausintuvu atrodo panasiai - ieskot problemu ten, kur ju ner...
kernel net ir čia trollinakernel_panikuoja wrote: ↑2018-07-27 20:06Normaliai atrodo. Dauguma tu ausintuvu atrodo panasiai - ieskot problemu ten, kur ju ner...
Man tai tiesa sakant bet koks oras atrodo kaip ta pati didelė juoda š... krūva užstojanti pusę motininės, bet čia tik mano ir 99% Pasaulio nuomonėZeroFM wrote: ↑2018-07-27 20:39Jau geriau toks nei kad AIO su šlykščia plastiko išvaizdo ir kreivom šlangom. R1 Ultimate , dark rock 3/4 pro afigienai atrodo
Na pas mane uzstoja tik socket ir kondikus prie su choke'ais...nedidele tragedijaIFeelYou wrote: ↑2018-07-27 20:57Man tai tiesa sakant bet koks oras atrodo kaip ta pati didelė juoda š... krūva užstojanti pusę motininės, bet čia tik mano ir 99% Pasaulio nuomonė![]()
Tavo dar galima pateisint, kainuoja nedaug, aušina normaliai, daug vietos neužima. Bet tie visi 1,5 kg tai...newdiamond wrote: ↑2018-07-27 21:03Na pas mane uzstoja tik socket ir kondikus prie su choke'ais...nedidele tragedija![]()
IFeelYou wrote: ↑2018-07-27 20:57Man tai tiesa sakant bet koks oras atrodo kaip ta pati didelė juoda š... krūva užstojanti pusę motininės, bet čia tik mano ir 99% Pasaulio nuomonė![]()
O vanduo performance neturi ar kaip?Povilas wrote: ↑2018-07-27 21:20Tai lai uzstoja, ka toje mamkej turi matytinu ramai nebent rgb
labai gerai kad laidai tvarkingai isvedzioti, juk pc case nebutinai del isvaizdos, o kad patogiai viskas susidetu, gerai ausintu ir t.t. tai ir psichologiskai daugiau fps surenki. Man tai puikiai atrodo sitas case, tik vga reiktu "riebesnes". viskas Clean, o tas cpu radikas galetu buti kad ir per visa virsu! svarbu performance!
ZeroFM wrote: ↑2018-07-27 20:39Jau geriau toks nei kad AIO su šlykščia plastiko išvaizdo ir kreivom šlangom. R1 Ultimate , dark rock 3/4 pro afigienai atrodo