Windows 7 - 32bit pries 64bit
128bit - kam to reikia. Tobulėti reikėtų ne šitoj pusėj.
Turėčiau >4GB ram naudočiau 64bit, bet kadangi man daugiau 2GB nereikia ir nemanau, kad greit prireiks aš net neturiu minčių apie 64bit sistemą kol nebus išleistos 64bit programos, nes 64bit kelia tik rūpesčius, o naudos neduoda kol kas jokios. Paplis 64bit kai pradės masyviai varyt PC su >4GB RAM.
Turėčiau >4GB ram naudočiau 64bit, bet kadangi man daugiau 2GB nereikia ir nemanau, kad greit prireiks aš net neturiu minčių apie 64bit sistemą kol nebus išleistos 64bit programos, nes 64bit kelia tik rūpesčius, o naudos neduoda kol kas jokios. Paplis 64bit kai pradės masyviai varyt PC su >4GB RAM.
Nemesis, tavo \\\\"ką turi prieš\\\\" tai toks biški... daug apie tave pasakantis. Kalba eina apie tai ar jau 64bit pribrendę realiam naudojimui, ir aš kaip ir suck4it palaikau poziciją, kad taip. Aš randu pakankamai programinės įrangos, kuri pajėgia išnaudoti 64bit, kad man apsimokėtų juos naudoti. Aš dirbu su pakankamai stabilia, Win7 64 bit su man problemų lig šiol nesukėlusiais draiveriais. Iš mano pozicijos ir patirties nuo Win7, 32bit sistemas galima pradėti nurašinėti. Visgi jau 9 metai nuo tos dienos kai pasirodė pirmieji desktopiniai 64bit CPU. Gal būt dėl to ir skubinamas 128bit procesorių startas, kad tokiam perėjimui reikia belenkiek laiko.
čiulpiantysis už tai(suck4it) o tu manai kad kalba kąnors keičia? Tu manai kad tavo vartotojo vardas kreipinio pavidalu anglų kalboje reiškia ne tą patį? Komikas 
zhaltees, o aš palaikau Tomio pociziją. Tavo stiliui atsakysiu kad aš turiu 2gb of ram, man visos programos ir visi draiveriai veikia(o ne randu pakankamai), windowsai veikia stabiliai ir aš nematau jokios prasmės dabar keisti OS į 64bit. Jei ne jau pasiekta ram palaikymo riba, 32bit architektūra dar gyvuotų ir gyvuotų.

zhaltees, o aš palaikau Tomio pociziją. Tavo stiliui atsakysiu kad aš turiu 2gb of ram, man visos programos ir visi draiveriai veikia(o ne randu pakankamai), windowsai veikia stabiliai ir aš nematau jokios prasmės dabar keisti OS į 64bit. Jei ne jau pasiekta ram palaikymo riba, 32bit architektūra dar gyvuotų ir gyvuotų.
Tai kur prasme ji verst i lietuviu kalba dabar? Tiesiog daugiau darbo rasyt.. Zodziu neidomu, kaip matai cia niekam.. Jau issiaiskinom, kaip vienas kita vadinsim ir vsio jei dar nori tas pacias nesamones svaigt ar del to avataro mano nusisneket rasyk i pm..
O Tomas rase, kad ir su 4gb neimtu, bet nesuprantu kodel as asmeniskai max isnaudoju ~3gb ramu su 64bit kaikuris softas veikia greiciau nei 32bitu, tai kur cia problema? Aisku jei kalbant apie xp 64bit tai as neimciau ju jei net ir 8gb tureciau ramu, nes ten puse softo neveikia.. O su w7, kaip jau sakiau teko susidurt tik su sandiebox ir kiek skaitinejau tik del kazkokiu apsaugu kurios yra tik 64bit.. Tai isvados ir greiciau, ir saugiau.. Aisku nieko nesakau pas ka 3gb ramai.. Tokiu atveju imt nebent jau naudoji kazkoki specelu softa kur su 64bit zymiai greiciau veikia..
O Tomas rase, kad ir su 4gb neimtu, bet nesuprantu kodel as asmeniskai max isnaudoju ~3gb ramu su 64bit kaikuris softas veikia greiciau nei 32bitu, tai kur cia problema? Aisku jei kalbant apie xp 64bit tai as neimciau ju jei net ir 8gb tureciau ramu, nes ten puse softo neveikia.. O su w7, kaip jau sakiau teko susidurt tik su sandiebox ir kiek skaitinejau tik del kazkokiu apsaugu kurios yra tik 64bit.. Tai isvados ir greiciau, ir saugiau.. Aisku nieko nesakau pas ka 3gb ramai.. Tokiu atveju imt nebent jau naudoji kazkoki specelu softa kur su 64bit zymiai greiciau veikia..
as pats naudoju w7 64bit, bet galiu pasakyt bent man labai svaria priezasty kodel noreciau pereit ant 32 atgal, nes cpu laikyt man 24/7 ant 4ghz ant 64bit reikia daugiau vcore, kad butu stabilu, nei to reik 32bit.
Is tikro win7 rtm naudodamas 64 bit nesupratau kodel gaudavau BSOD paziuret karts nuo karto, bet gogglinimas atvede y viena sprendima, ir is tiesu, pakelus vcore, sistema vel stabili, o 32bit su tuo paciu vcore jau ir +150mhz...
Is tikro win7 rtm naudodamas 64 bit nesupratau kodel gaudavau BSOD paziuret karts nuo karto, bet gogglinimas atvede y viena sprendima, ir is tiesu, pakelus vcore, sistema vel stabili, o 32bit su tuo paciu vcore jau ir +150mhz...
super operacine, turejau vista 64 bit legalia, neiskenciau ir isimeciau 7 x64, nu skirtumas-tai diena nuo nakties, ziauri.... geriausia os po DOS
, na o skirtumas tarp 32bit ir x64- evoliucijos reikalas...
p.s reiks pirkt legalia kaip pasirodys, nes , galvoju, win7- isikurs ilgam musu kompiuteriuose!

p.s reiks pirkt legalia kaip pasirodys, nes , galvoju, win7- isikurs ilgam musu kompiuteriuose!
Ydomios diskusijos...as maniau kad 32 bit OS yra jau mirus?..Manau kas ilgai sedejo ant XP(x86),tai dar ir dabar nei nebandydami x64 tebenaudoja kad ir tuos win7 x86...tie parodyti testai nelabai teisingi...yra gi kad ir tas winraras x64,ir tikrai palyginus ta paty pc ant testu su x64 softu skirtumas akivaizdus...beje Photoshopu CS4 ir didelis skirtumas naudojant x64 softo varianta,palyginus su x86 CS4...isbandyti variantai...nuo pat Vistos isleidimo naudoju x64 OS